keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Uudet Aurinkolasit?!?!

Uuuuuuuu, meikä poika sai uudet aidot RayBanit! Mustat ulkopuolelta ja turkoosit/vaaleensiniset sisäpuolelta. Jes! Tyyli on 'Wayfarer'- Jos joku ei ymmärä tätä, niin voi katsoa netistä :).
En jaksa laittaa tähän kuvaa. Ehkä seuraavaan tekstiin.
Trololoooooo! :DDD


tiistai 30. heinäkuuta 2013

Uusi YouTube- Kanava

Teinpä tossa äskettäin uuden YT- kanavan jonne tulee DubSteppii, technoo ja sun muuta musiikki säätöä. En tiiä millon saan ekan biisin tubeen, kun en saa käytettyy kun tätä isän konetta. No viimestään sit, kun muutetaan lopullisesti siihen uuteen kämppään.
Kiva kun tuolla ulkona tulee jotain rukoskutsuu. Se on niin mahtavan kuulosta!
Karoooh
http://www.youtube.com/AiZet

maanantai 29. heinäkuuta 2013

Mitä Ihmettä Turkki?

Joo, käytiin tänään asunolla ja sinne tuli lukkoseppä, vesimies? ja joku tyyppi, joka tekee meille verhot. No, mitä mä tein? Istuin sohvalla ja pelasin iPhonella ja vedin superpallolla. Yo, like a boss! Sitten lähettiin pois ja käytiin syömässä Macissa, ekaa kertaa. Täällä ei oo juustoateriaa! Mitä ihmettä Turkki?!?! Täällä on ainooastaan tuplajuustoateria. No mä söin sen. Ja nyt tänne tuli häiriön tekijöitä, joten that's it!
Yo........!

sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

...

Yo, oltiin tänään yhessä paikallisessa ostoskeskuksessa. Ne on niin mahtavia! Mitäs ostin? En mitään! Okei, okei, just kidding. Sain Converse repun (harmaa) ja superpallon (vihreevalkonen). Pallo makso huiman yhen liiran! 


Tossa muutama kuva, jotka otin äskön. Siinä on siis ekana se mun reppu. :) Sitten on jotain kuvia, mitä otin ikkunasta.
T: Karo